Szőrös és gonosz

Szőrös és gonosz

pamparampam

2009. július 25. - RaszP.

naszóval jszp, rendben lesz, de pár jegyzet a hogyantovábbhoz így publik, oszt lehet mondani a kritikákat.

szal az van, hogy a jszp-t el kell adni, létre kell hozni hozzá a márkát. utána gyakorlatilag tök mindegy miről írunk, a közösség fentartja önmagát.

és hát bizony nehéz ezt kiegyensúlyozni, hogy akkor most ez mi is akar lenni, mert igazából sehol sem állunk, nem lehet minket mihez kötni.

az elmélet ugye az, hogy lehet magyarnak lenni hőbörgés és nagymagyarország póló nélkül is. sőt: magyarnak lenni kúl, magyarnak lenni MENŐ. meg tudom én ezt magyarázni szépen a bejegyzéseimben és meg is lesz, de ezt át kell ültetni a mindennapokba. na az a művészet és anno ebben alkotott kurvanagyot a judapest blog.

amúgy nagy példakép az mtklub.hu, de mi napi frissítésre gyúrnánk. kurvajóak a pólóik, melleslegz.

egyszerű dolgokra kell gondolni igazából, pl. locsolkodás. kezd kihalni, igazából én sem szerettem, de ha jól csinálod, akkor pedig nagy élmény lehet. vagy: régi szavak feltámasztása, fakkjú helyett mondd, hogy terimgettét. ez csak példa, ofkorz, értsed.

amúgy kellenek emberek, hasonló gondolkodásmóddal, de kurva kevés az, aki. én, hakkni és wing, aki sosem ír.

tehát egy életérzés kéne átadni. nem lenne példanélküli a dolog, lásd judapest, criticalmass, a blogger-szindróma, a podcast-mániások vagy a techno-geekek. egyik sem túl régi szubkultúra. de akár említhetném a baloldali vagy a humanista fiatalokat. na valami ilyesmi lenne az elképzelés, létrehozni az értelmes jobboldali fiataloknak egy ütközőpontot a neten vagy eleve létrehozni a csoportot.

na most ennyi, jön a vihar. kaotikus szar, amit írtam, i know. jah és hogy miért? mert kíváncsi vagyok rá, hogy meg lehet-e csinálni. mondjuk legutoljára arra voltam kíváncsi, hogy kerülhet-e ki hozzám kapcsolódó dolog index főoldalra. tudjuk mi lett belőle :D

A bejegyzés trackback címe:

https://degec.blog.hu/api/trackback/id/tr491267092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása